Afbeelding

Open tuinendag in Boekel en Venhorst

Algemeen 577 keer gelezen

BOEKEL | Groei en Bloei afdeling Uden houdt aanstaande zaterdag in Boekel en Venhorst een open tuinendag. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen dan vijf tuinen en een heesterkwekerij worden bezocht bij inwoners in Boekel.

De tuinen zijn herkenbaar via bordjes 'Open Tuin', vlaggen of een spandoek 'Groei en Bloei'. De tuineigenaars hebben hun uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat de te bezoeken tuinen er tijdens de open tuinendag gelikt bijliggen. Het zijn verschillende tuinen ieder met een eigen uitstraling en invulling. De tuinen die bezocht kunnen worden zijn wat grootte en invulling betreft heel afwisselend. Zo zijn er mooie siertuinen die verscholen liggen achter de woning en tuinen die meer een natuurlijke uitstraling hebben. In één van de tuinen staan bloemdecoraties die gemaakt zijn door de dames van de bloemschikclub.

Deelnemers
Er is op deze dag iemand aanwezig om uitleg te geven over deze tak van Groei en Bloei. Daarnaast is er een mooie fietsroute uitgezet die langs de te bezoeken tuinen gaat. De tuinen die bezocht kunnen worden zijn:

Toine en José Driessen Bovenstehuis 8 Boekel (startplaats)
Henk en Yvon van Thiel Burgtstraat 61 Boekel (startplaats)
Martien en Betsie van Doren Burgtstraat 47 Boekel
Toon en Els Nabuurs Peelstraat 32 Boekel (pauzeplaats met koffie en thee)
Jan en Mientje Manders Millseweg 3 Venhorst (startplaats)
Heesterkwekerij vanPeter en Marij van Lieshout Zijp 17 Venhorst

Route
Deelname aan deze open tuinendag is gratis. Bij de tuinen waar gestart kan worden liggen routebeschrijvingen. Meer informatie is te vinden op de website van Groei en Bloei Uden. Via de website www.uden.groei.nl is de route te downloaden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant