Afbeelding

Buurtvereniging Lankes viert 50-jarig bestaan

Algemeen 909 keer gelezen

UDEN | Buurtvereniging Lankes in Volkel viert aankomende zondag dat de buurtvereniging 50 jaar bestaat. Het is feest voor alle Lankesbewoners en ex-Lankesbewoners.

Iedereen die nu of voorheen op Lankes heeft gewoond is welkom om tussen 15.00 en 20.00 uur onder het genot van een drankje weer eens gezellig bij te praten. Tijdens deze middag kun je foto's bekijken die via de beamer getoond worden. De koffie en thee is gratis, voor de overige consumpties vraagt de organisatie van de dag een eigen bijdrage van 1 euro per consumptie. Dit geldt voor zowel de drankjes als voor een broodje ei rond de klok van 17.30 en 18.30 uur. De organisatie zou het op prijs stellen als je hier gepast geld voor meebrengt.

Aanmelden
De locatie is Firma Raaijmakers, ingang Erfstraat via de poort v/d Dekker. Aanmelden is gewenst en kan via lankes50jaar@outlook.com. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt. De organisatie verstuurt geen persoonlijke uitnodigingen, maar doet het alleen via uitingen als de krant en social media. Ze vraagt dan ook om dit zoveel mogelijk aan elkaar door te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant