Line Francken in haar studio
Line Francken in haar studio

Feestelijke opening van dansstudio Aerial Arts in Uden

Zakelijk 1.030 keer gelezen

UDEN | Dansstudio Aerial Arts Uden houdt aanstaande zondag op de Neutronenlaan 34 in Uden een feestelijke opening. Aerial Arts Uden is dé plek voor paaldans en Aerial Hoop. Deze dansvormen winnen nog elke dag aan populariteit en in Uden was er nog geen studio waar je dat kon leren.

Dans, bewegen en sport komen bij Aerial Arts bij elkaar. In de gezellige studio word je met aerial sports fit, sterk en geef je je zelfvertrouwen een boost. Trotse eigenaar van de studio, Line Francken, is anderhalf jaar geleden komen wonen in Zeeland. Line komt uit Nijmegen en heeft vanaf jongs af aan al gedanst. Ze heeft de HBO-dansopleiding dans-dansmaker gedaan en is afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. De laatste jaren heeft ze zich vooral geschoold in alle soorten van luchtacrobatiek, zoals paaldans en Aerial Hoop. In januari 2018 heeft Line Francken de eerste paaldansles in Uden gegeven en dit is in één jaar uitgegroeid naar vijf groepen. Het is nu tijd voor een nieuwe stap: een eigen studio. "Een droom die uitkomt", aldus Line.

Proefles
Op zondag 30 juni zijn er om 13.00 uur en om 14.00 uur gratis proeflessen paaldans en Aerial Hoop. Om 15.00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Na de opening is er een show van de leerlingen van Aerial Arts Uden en daarna sluit de middag af met een gezellige borrel. Iedereen is welkom. Meld je snel aan voor een gratis proefles via aerialartsuden@gmail.com of kijk op www.aerialartsuden.com voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant