Afbeelding

Sem zoekt baasje om mee te knuffelen

Human Interest 551 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is de lieve Sem. Wat hopen we van harte dat er iemand is die hem op hele korte termijn een eigen gouden mandje kan geven. Er is afstand van hem gedaan omdat zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen.

Hij is enorm lief, een echte knuffelkont en vind het helemaal niets in het asiel. Hij krijgt er veel stress van en daarom zou een eigen huisje hem heel goed doen! Sem houd niet zo van drukte. Het liefst heeft hij alle aandacht voor zichzelf. We zoeken dan ook een rustig huisje voor hem zodat hij die aandacht ook krijgt. Heb je interesse in hem? Kom hem dan gauw eens opzoeken bij dieropvangcentrum Hokazo.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo heeft momenteel redelijk wat honden die in het asiel verblijven die speciale voeding moeten krijgen door bijvoorbeeld allergieën. "Deze voeding is helaas erg prijzig en daarom willen we graag vragen of er mensen zijn die toevallig wat over hebben zodat we dat aan onze honden kunnen geven." Twijfel je of dat je iets hebt staan wat het opvangcentrum kan gebruiken? Bel dan even binnen de openingstijden (zie www.hokazo.nl) of stuur een mail naar admin@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant