Afbeelding
Foto: Peter Noy

Extraatje bij wandelevent Walk of the Dogs

Human Interest 494 keer gelezen

UDEN | Het wandelevenement Walk of the Dogs vindt dit jaar in Uden plaats op 4, 5, 6 en 7 juli. Wandelaars die meelopen krijgen ook de mogelijkheid om zich te laten adviseren door hondengedragstherapeute Silvie van Leeuwen

Een haarscherp oog voor de relatie tussen mens en hond. Met die gave staat hondengedragstherapeute Silvie van Leeuwen bazen en bazinnen terzijde die merken dat er iets mankeert in de verstandhouding. Ongewenst gedrag van de hond, moedeloosheid bij de baas omdat de hond wel erg nadrukkelijk de clown speelt: Silvie doorziet het op dezelfde manier als Cesar Milan, wiens 3-jarige opleiding zij volgde. De hondengedragstherapeute van www.pup.nu geeft de wandelaars van Walk of the Dogs gratis advies. Zij doet dat op twee momenten: donderdag 6 juli bij Gasterij De Pier in Uden en donderdag 13 juli op het gildeterrein aan de Beerschemaasweg in Escharen. Vanaf 19.00 uur is zij aanwezig. De opbrengst van Walk of the Dogs gaat naar Hulphond Nederland.

In Uden wordt gestart op 4, 5, 6 en 7 juli vanaf 19.00 tot 20.15 uur. De wandelingen zijn ongeveer 6 km per avond. Bij extreme warmte wordt het evenement geannuleerd in het belang van de honden. Voor inschrijven voor deze activiteit, ga je naar de website www.walkofthedogs.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant