Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Zuiderparkmarkt Uden-Zuid sfeervol en druk bezocht

Algemeen 1.229 keer gelezen

UDEN | Buurtvereniging Zuiderzicht Uden hield op zondag 30 juni een gevarieerde markt in het Zuiderpark. Met een aangenaam zonnetje en verkoelend windje waren de weersomstandigheden ideaal voor deze gezellige buitenactiviteit. 

Al vanaf het begin van de markt om 11.00 uur was het Zuiderpark goed gevuld. Volwassenen en kinderen verkochten hun spullen op een kleedje of zelf gecreëerde stand en bezoekers struinden hier doorheen. Terwijl ouders een praatje maakten met buurt- en dorpsgenoten, vermaakten de kinderen zich in de speeltuin, op het luchtkussen, bij ballonnenclown Sassie en bij een workshop peuter- en kleuterdans van Body 9. Ook aan de innerlijke mens werd gedacht, want bij de gezellige foodtruck van Zoet en Zopie stonden de bezoekers in de rij voor versnaperingen zoals heerlijke wafels op een stokje en tapten de kinderen hun limonade bij de limonadekabouter. Ook van de ijsjes van Ijscafe Holland werd door de vele bezoekers gesmuld.

Sportstudio Next level verzorgde verschillende sportclinics, waar bezoekers zich volop in het zweet hebben gewerkt en de uitdaging werd aangegaan om een maand gratis sporten te winnen. Als afsluiter van de middag werd het geheel muzikaal opgeluisterd door een live optreden van saxofoonensemble Saxperience (Phoenix cultuur).
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant