Mark van de Veerdonk. (Foto: Jaap Reedijk)
Mark van de Veerdonk. (Foto: Jaap Reedijk)

Mark van de Veerdonk eregast op de 45ste Schapendag

Algemeen 581 keer gelezen

UDEN | De bekende cabaretier Mark van de Veerdonk heeft enthousiast gereageerd op de uitnodiging om eregast te zijn op de Schapendag in Odiliapeel aanstaande zondag.

Hij wordt zondag dan ook gehuldigd als eregast en zal zich tussen het publiek begeven. Mark zit al 35 jaar in het vak en heeft in bijna alle theaters in Nederland gezorgd voor een show waarbij het ontiegelijk gelach en gebulder van het publiek vanzelfsprekend is. Zijn nieuwste voorstelling 'Geen Viking' bevat weer een volstrekt ongeloofwaardig verhaal dat bij het publiek zeker in de smaak valt. Een verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwste voorstelling is weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen. "Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken". In 'Geen Viking' doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Dieren, zoals paarden, hond, kat, kippen en nog veel meer maken een vanzelfsprekend onderdeel uit van het dagelijks leven van Mark en zijn vriendin. Ook is hij zeer betrokken bij het wel en wee van het buurtschap Slabroek in Uden. En jawel, in Odiliapeel heeft hij al eens de Schapendag bezocht en genoten van de vele activiteiten en attracties.

Wil je meer lezen over Schapendag? Kijk dan morgen in het Udens Weekblad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant