Afbeelding

Groen licht voor Muzikaal Uden 2015

Muziek 62 keer gelezen
UDEN - In de tuin van Sint Jan vindt 29 juni, 1 en 3 juli voor de vierde keer het evenement Muzikaal Uden plaats. Van klassiek tot modern, iedereen kan er drie dagen gratis van genieten.

[image=182090]

Muzikaal Uden is een tweejaarlijks evenement en vond voor de eerste keer plaats in 2009. Het doel is een gratis, gevarieerd lokaal programma te bieden aan de inwoners van Uden, vertelt bestuurslid Jeanny Rutten. “In de sfeervolle ambiance van de tuin van Brabantzorg locatie Sint Jan is dit al driemaal eerder een daverend succes geworden met meer dan 1.000 bezoekers per editie.”
De organisatie van Muzikaal Uden, had zich ten doel gesteld begin januari de benodigde financiële dekking te hebben, om ook dit jaar weer een evenement te kunnen organiseren. “Door de hulp van diverse sponsoren en de gemeente Uden zijn we hierin weer geslaagd en kan begonnen worden aan de muzikale invulling van het programma.”

Animo
Het programma verdeelt zich over drie dagen. Elk dagdeel heeft een ander thema; klassiek, jazz en bigband, Brabants en show. Muzikaal Uden zorgt voor een professioneel podium voor muzikanten, koren en zangers uit de gemeente Uden. “Zij krijgen op deze manier de mogelijkheid op te treden voor een volle tuin met enthousiast publiek. Uit ervaring weten we dat er veel animo is voor optredens.”

[image=182295][image=182288][image=182296][image=182298][image=248950]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant