Afbeelding

'Onderschat de Fire Ball niet'

Algemeen Mega Kermis Uden 2019 2.226 keer gelezen

UDEN | De Fire Ball: een attractie voor de waaghalzen. Deze super snelle attractie bestaat uit een dubbele bank die in razendsnel tempo rondjes maakt, waarbij de bank zelf ook nog eens ronddraait. "Onderschat hem niet", waarschuwt Peter Stroucken, eigenaar van de attractie.

De spectaculaire attractie staat voor de eerste keer op de Udense kermis. "Het is ook nog een hagelnieuwe attractie", vertelt Peter. "Je wordt in de Fire Ball alle kanten op geslingerd, van voor naar achteren, omhoog, omlaag en van links naar rechts." Er gebeurt volgens hem meer dan je van te voren verwacht. "Als je naar de attractie staat te kijken lijkt het wel mee te vallen. Maar het is heftiger dan je denkt. Bezoekers moeten het niet onderschatten!"
De kermisexploitant is geen onbekende in Uden. Hij stond al meerdere malen op de kermis met een andere attractie. Nu is hij terug met de Fire Ball. "Ik heb er veel zin in. Ik kom graag in Uden. Het is er altijd gezellig en de gastvrijheid is groot, mede dankzij kermismeester Pascal. Ik hoop dat veel mensen onze attractie komen uitproberen!"
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant