Oud-minister Ard van der Steur reikte certificaten en keurmerken uit aan Willem Rutten en Sander van der Walle van W&R beveiliging.
Oud-minister Ard van der Steur reikte certificaten en keurmerken uit aan Willem Rutten en Sander van der Walle van W&R beveiliging.

Oud-minister Ard van der Steur reikt certificaten en keurmerken uit aan W&R beveiliging

Zakelijk 746 keer gelezen

UDEN | Ard van der Steur, oud-minister van Veiligheid en Justitie, reikte woensdag 31 juli drie keurmerken en vier certificaten uit aan W&R beveiliging. Dit Udense beveiligingsbedrijf mag zich na strenge audits wederom trotse eigenaar van drie keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche, drie ISO certificaten en een OHSAS certificaat noemen.

Onlangs ontving W&R beveiliging het bericht van TÜV Rheinland en de Nederlandse Veiligheidsbranche dat de audits voor de certificaten en keurmerken positief zijn bevonden. Op 31 juli reikte Ard van der Steur, voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche, de certificaten en keurmerken uit aan Willem Rutten en Sander van der Walle van W&R beveiliging. Het bedrijf is in het bezit van vier certificaten: ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001. En beschikt over drie keurmerken van de Nederlandse Veiligheidsbranche: Keurmerk Beveiliging, Keurmerk Horecabeveiliging en Keurmerk Evenementenbeveiliging.

Onderscheidend in de beveiligingsbranche  
W&R beveiliging onderscheidt zich al jaren in de markt door een uniek aantal certificaten en keurmerken. "Een hoog aantal certificeringen en keurmerken is uiteraard geen doel op zich voor ons bedrijf. We willen de kwaliteit van onze dienstverlening hiermee onderbouwen. Daarnaast merken we dat de markt vraagt om dergelijke kwalificering. Gemeentes, bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en verzekeringsmaatschappijen stellen deze kwalificaties steeds vaker als eis", aldus Willem Rutten.

Alarmopvolging en mobiele surveillance
Daarnaast heeft het bedrijf de services verder uitgebreid. "We zijn een samenwerking aangegaan met een collega-bedrijf in Oss. Hierdoor bieden we alarmopvolging en mobiele surveillance aan voor bedrijven, industrieterreinen en organisaties in Uden en omstreken. Door de samenwerking zijn er nog meer voertuigen in de regio en kunnen we bij alarmmeldingen supersnelle aanrijtijden garanderen", vertelt Sander van der Walle.

Voor meer informatie over de keurmerken en certificaten: https://www.wenrbeveiliging.nl/keurmerken-certificeringen/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant