Een van de vliegtuigen die te zien was tijdens de Luchtmachtdagen.
Een van de vliegtuigen die te zien was tijdens de Luchtmachtdagen.

Win mooie prijzen met foto van Luchtmachtdagen

Algemeen 1.571 keer gelezen

UDEN/VOLKEL | Fotografieliefhebbers opgelet! Heb je tijdens de Luchtmachtdagen 2019 op vliegbasis Volkel een foto gemaakt van een van de vliegtuigen en ben je daar trots op? Stuur deze dan in en maak kans op een cheque ter waarde van 2000 euro die je kunt besteden bij FotodeVakman.nl en 4Aviation. De twee Udense bedrijven hebben namelijk de handen ineen geslagen en een fotowedstrijd georganiseerd waarmee fantastische prijzen te winnen zijn.

De Luchtmachtdagen, die op 14 en 15 juni plaatsvonden, waren een groot succes. Tijdens die twee dagen waren diverse vliegdemonstraties te zien en konden bezoekers Nederlandse en buitenlandse vliegtuigen van dichtbij bekijken. De Luchtmachtdagen boden eveneens een mooie gelegenheid voor fotografieliefhebbers om de vliegtuigen op de gevoelige plaat vast te leggen. Reden voor FotodeVakman.nl en 4Aviation om een fotowedstrijd te houden. "We willen mensen graag stimuleren om mooie foto's te maken", zegt Dirk Broekhaus, eigenaar van FotodeVakman.nl. "Voor de fotowedstrijd hebben we al een grote groep mensen weten te bereiken die zowel bij ons als 4Aviation klant is, maar we willen ook andere mensen hier buiten een kans geven om aan de wedstrijd mee te doen."

Beste foto
De foto's, één per deelnemer, kunnen tot vrijdag 23 augustus worden aangeleverd. De foto dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Dirk: "De foto moet gemaakt zijn tijdens de Luchtmachtdagen 2019 en mag wel bewerkt zijn met een fotobewerkingsprogramma, maar niet gemanipuleerd zijn. Zorg er daarnaast voor dat een print van de foto bij FotodeVakman.nl in Uden (Marktstraat 10) terecht komt. Dit kan door de print af te geven, op te sturen of door gebruik te maken van onze printservice. Laatstgenoemde kan per mail, wij zorgen er dan voor dat de foto in een goede kwaliteit wordt afgedrukt. Voor onze printservice worden kosten in rekening gebracht."

Prijzen
Een professionele jury die bestaat uit vijf leden buigt zich vervolgens over de inzendingen en selecteert de honderd beste foto's. "Deze worden ingelijst en vanaf begin september geëxposeerd in de bibliotheek in Uden. Dan worden ook de winnaars bekendgemaakt", vertelt Dirk. De drie deelnemers met de beste foto wacht een fraaie prijs. "Je kunt een tegoedbon winnen die te besteden is bij 4Aviation, die verschillende luchtvaartreizen aanbiedt, en op onze webshop www.fotodevakman.nl waar een ruim assortiment (video)camera's en toebehoren op te vinden is. De eerste prijs is een cheque van 2000 euro, de tweede prijs een cheque van 1000 euro en de derde prijs een cheque van 500 euro."

Deelnemen
Ook meedoen? Kijk dan voor meer informatie en de voorwaarden op www.fotodevakman.nl/vliegtuigfotowedstrijd. De uiterste aanleverdatum van de foto is vrijdag 23 augustus. Deelname aan de fotowedstrijd is gratis. Na afloop van de tentoonstelling kunnen de foto's weer worden opgehaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant