Igoa.
Igoa.

Asieldier van de week: rustig huis gezocht voor verlegen Igoa

Algemeen 418 keer gelezen

UDEN | In de wekelijkse rubriek van stichting Hokazo deze week aandacht voor Igoa, een verlegen en zachtaardig katje dat op zoek is naar een rustig huis.

"Igoa is een ontzettend lief en zachtaardig meisje dat in juni 2018 is geboren. Ze is bij ons binnen gebracht omdat het mensen op viel dat ze wat moeilijk liep. Na uitgebreid onderzoek kwamen we er achter dat er een klein scheurtje in de spieren van haar schouder zat. Ze is in een pleeggezin helemaal hersteld en nu op zoek naar een gouden mandje. Igoa is nog wat verlegen maar wel ontzettend lief. We zoeken voor haar een rustig huisje zonder kleine kinderen en andere huisdieren omdat ze zich dan het fijnst voelt! Kun jij dit haar bieden? Stuur dan een mail naar dierenasiels@hokazo.nl zodat je haar kunt ontmoeten."

Hokazo nieuws
Er wonen op dit moment redelijk wat bange katjes bij Dierenopvangcentrum Hokazo. Van kittens tot volwassen katten. "Helaas worden ze omdat ze nog wat bang zijn vaak over het hoofd gezien. Terwijl ze zo hard een warm thuis nodig hebben. Het enige dat ze vragen is een beetje geduld en begrip. Dan veranderen ook zij binnen de kortste keren in een geweldig maatje. Voor andere katten zijn ze dat overigens al. Dus als je een vriendje zoekt voor je eigen viervoeter, sta dan zeker eens stil bij een angsthaasje!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant