Janneke voor en na haar gewichtsverlies.
Janneke voor en na haar gewichtsverlies.

Boekelse Janneke in race voor 'gewichtsbehouder van het jaar'

Algemeen 2.512 keer gelezen

BOEKEL | Negen jaar geleden besloot Janneke Willemse uit Boekel haar levensstijl om te gooien. Ze viel 50 kilogram af en is momenteel in de race voor gewichtsbehouder van het jaar 2019. 

In 2010 kwam ze in het ziekenhuis met sinustrombose, een trombose in de hersenen. "Volgens de neuroloog was een van de oorzaken hiervan het overgewicht", vertelt Janneke. Na ruim 2,5 week in het ziekenhuis te hebben gelegen, ging bij de Boekelse de knop om. "Ik wil in goede gezondheid oud worden. Vooral omdat ik net moeder was geworden van onze zoon Daan, toen twee maanden oud."

Afvallen 
Janneke besloot zich te verdiepen in het Cambridge dieet en zette zich voor de volle 100 procent in. Met succes. Ze viel 50 kilogram af en is nog steeds op gewicht. Intussen strijdt ze samen met twee andere vrouwen om de titel gewichtsbehouder van het jaar 2019. Cambridget zet de afslankers jaarlijks in het zonnetje met een verkiezing voor zowel de afslanker als de gewichtsbeheerser van het jaar. De finaleavond vindt plaats op vrijdag 6 september. Janneke wint met als ze de titel in de wacht sleept een metamorfose en fotoshoot.

Stemmen
Wil je Janneke steunen? Breng dan voor donderdag 5 september je stem uit via: www.afslankervanhetjaar.nl, categorie: gewichtsbehouder van het jaar. Je maakt tevens kans op twee vrijkaarten voor de finaleavond op vrijdag 6 september in het Hilton Royal Parc Soestduinen. "Ik ben iedereen enorm dankbaar die mij wil helpen naar deze geweldige titel!", besluit Janneke.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant