Miep.
Miep.

Miep zoekt een huisje

Human Interest 539 keer gelezen

UDEN | Miep is het asieldier van deze week. Miep is een bescheiden meisje van 2011. Ze is als afstandsdier bij ons binnen gekomen en op zoek naar een nieuw gouden mandje.

Miep voelt zich niet op haar gemak in het asiel. Ze ligt veel verstopt omdat ze alles nog een beetje spannend vind. We zoeken daarom voor Miep een rustig huisje zonder kleine kinderen (en honden) zodat ze hopelijk snel uit haar schulp kruipt. Kun jij dit bieden aan Miep? Kom dan kennis maken met haar bij dierenopvangcentrum Hokazo aan de Lange Goorstraat 6 in Uden.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo heeft vier chihuahua-teefjes binnen gekregen die uit een vreselijke situatie kwamen. Ze waren gebruikt voor de fok en hebben geen enkele medische zorg gekregen. Ze hadden allemaal dringend een gebitssanering nodig. Eén van de hondjes moest aan beide knietjes geopereerd worden, bij één van de meisjes moest een oogje verwijderd worden en ze moeten alle vier gecastreerd worden. Deze zorg gaat bij elkaar in de duizenden euro's lopen. Wil jij helpen? Elk bedrag is welkom, hoe klein ook. Dit kan overgemaakt worden op NL40INGB0668967463 t.n.v. Stichting Hokazo, onder vermelding van CHIHUAHUA.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant