Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg
FOTO'S

Streetrace kent succesvolle derde editie

Algemeen 1.188 keer gelezen

ODILIAPEEL | De derde editie van de Streetrace van TC De Peeltrappers vond afgelopen zaterdag in Odiliapeel plaats. Mede door het stralende weer en het massaal toegestroomde, enthousiaste publiek was het een succes. In de diverse klassen ontsponnen zich mooie wedstrijden, met vele fanatieke deelnemers.

Als eerst was de jeugd aan de beurt, met in totaal zestig deelnemers verdeeld over drie categorieën. De kinderen tot en met 6 jaar begonnen. In deze categorie won Milan van Hooft, voor Wout van den Bogaart en Siem van Thiel, allen uit Odiliapeel. Toen mocht de categorie tot en met 9 jaar. Deze strijd werd gewonnen door Jorn van den Berg uit Volkel, voor Robin Coppens uit Zijtaart en Deen van den Bogaart uit Odiliapeel. Als laatste bij de jeugd was de categorie tot en met 14 jaar. Daar won Mees de Jager uit Odiliapeel voor Ruben van der Linden uit Aalten en Joost van Bommel uit Odiliapeel.

Daarna mochten de licentiehouders het veld in. Hierin was er een mooie strijd om de overwinning met als uiteindelijke winnaar Twan van de Brand (Uden) voor Randy de Beus (Zeeland) en Bart Barkhuis (Norg). Als laatste stonden er 53 deelnemers aan de start bij de Funklasse waaronder veel Peelse actievelingen. Deze fietsers reden 40 minuten over het mooie parcours met alle hindernissen. Hierin wist Stijn van den Bosch (Begijnendijk, BEL) voor Kim de Backer (Rijkevoort) en Stijn Siebens (Baal, BEL) de overwinning te behalen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant