Poes Vicky
Poes Vicky

Poesje Vicky zoekt een baasje

Human Interest 530 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week is Vicky. Vicky is een prachtig poesje van juni 2017, is als zwerfdier bij ons binnengekomen en op zoek naar een gouden mandje.

Vicky vind mensen nog erg spannend. Ze ligt dan ook het grootste gedeelte van de dag verstopt. Af en toe, als het rustig is, zien we haar rond lopen. Als ze door heeft dat er iemand staat te kijken duikt ze snel naar haar vertrouwde plekje. Vicky is een typisch angsthaasje en we zijn voor haar op zoek naar een rustig huisje met weinig omgevingsprikkels en lieve mensen die haar de tijd gunnen om te socialiseren. Interesse? Vicky verblijft bij dierenopvangcentrum Hokazo, Lange Goorstraat 6 in Uden.

Hokazo Nieuws
Er verblijven veel angsthaasjes bij dierenopvangcentrum Hokazo en het dierenopvangcentrum is daarom op zoek naar mensen die willen helpen om deze bange katjes te socialiseren. Veel is daar niet voor nodig: rust, liefde en een flinke portie geduld. Kom jij helpen? Bel dan naar 0413 26 05 46 voor een kennismaking. Ook zoekt Hokazo nog pleeggezinnen die thuis bange katjes op willen vangen om ze te socialiseren. Wil jij helpen? Mail voor meer informatie of aanmelden naar begeleiding@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant