Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst.
Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst.

Op pad met je rolstoel bij Natuurcentrum De Maashorst

Algemeen 1.000 keer gelezen

UDEN | Natuurcentrum De Maashorst houdt op zaterdag 7 september een nazomerwandeling voor rolstoelgebruikers. Beleef de natuur vanuit een ander perspectief.

IVN natuurgidsen hebben een mooie tocht van ruim 5 kilometer uitgestippeld over verharde wegen en (grint) paden, waardoor rolstoelgebruikers vanuit hun perspectief volop kunnen genieten van al het moois dat De Maashorst te bieden heeft. Ook de boswachter van Staatsbosbeheer gaat mee op pad. Bij terugkomst is het natuurcentrum geopend en kan men dus desgewenst een consumptie gebruiken. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het rolstoeltoilet. De kosten voor deze activiteit bedragen 3,50 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Per rolstoelgebruiker kan één begeleider gratis mee wandelen.

Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst, waar volop gebruik van wordt gemaakt. De tocht voert je door diverse landschappen als bossen, stuifduinen en beukenlanen en je kunt volop genieten van de bloeiende heide. De wandeling start bij het natuurcentrum om 11.00 uur en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Om zeker te zijn van deelname wordt geadviseerd om van tevoren te reserveren. Voor reserveringen en meer informatie kun je terecht op de website: www.natuurcentrumdemaashorst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant