Afbeelding

Zonnebloemgasten uit hun dak in Eigen Herd

Human Interest 620 keer gelezen

UDEN | Ruim honderd zonnebloemgasten kwamen zaterdagmiddag 7 september naar Eigen Herd voor het eerste samenzijn in het nieuwe seizoen. De middag voor de ruim honderd gasten werd één groot feest. Tonnie Wijnands ging hen vanmiddag vermaken en veel gasten wisten eigenlijk niet wat ze konden verwachten. Nou hun komst werd beloond, want het werd één groot feest.

De uit Deurne (Zeilberg) afkomstige troubadour en entertainer, verraste het publiek met muziek, grappige verhalen en bíjna geloofwaardige mopjes. Hij betrok de gasten bij zijn optreden. Er werd gelachen, meegezongen en geklapt, zwaaizakdoekjes kwamen tevoorschijn én jawel, een enkele telefoon liet zijn zaklamp zien. Zelfs enkele vrijwilligers lieten zich door Tonnie verleiden om te komen twisten.

Na de pauze ging het weer helemaal los. Grappen uit de oude doos, herkenbare verhalen over hoe het er vroeger soms aan toe ging. Tonnie lepelde ze moeiteloos op en de zaal lag werkelijk in een deuk van het lachen. Zakdoekjes om te deppen gelukkig. Maar ook aan deze gezelligheid kwam een eind en na een luid applaus gingen honderd zonnebloemgasten, geholpen door de aanwezige vrijwilligers, met een lach van oor tot oor weer naar huis. 
Ook vrijwilliger worden bij de Zonnebloem? Kijk op www.zonnebloem.nl.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant