Afbeelding

Ferrari's bezorgen kinderen GGZ Oost Brabant bijzondere dag

Human Interest 1.015 keer gelezen

VOLKEL | Ruim vijftig kinderen, cliënten van de GGZ Oost Brabant, zijn zaterdag 7 september samen met hun familieleden te gast geweest op vliegbasis Volkel. Hier hebben zij genoten van een supersnelle rit in een Ferrari over de start- en landingsbaan. Deze bijzondere ervaring werd ze aangeboden door Forza Ferrari Service Oss.

Naast het meerijden in een Ferrari konden de kinderen en hun familie F-16's van dichtbij bekijken, zich laten schminken in een speciale gecreëerde beauty salon en demonstraties bijwonen van de brandweer en hondenbewaking van de Koninklijke Luchtmacht. De kinderen zijn woonachtig in de directe omgeving van vliegbasis Volkel. De eigenaren van de 35 aanwezige Ferrari's reden de kinderen belangeloos rond over de vliegbasis. Per deelnemende Ferrari werd er een sponsorbedrag gedoneerd.

In de week voorafgaand aan deze Ferraridag startten ongeveer tien medewerkers van vliegbasis Volkel met een fietstocht door Nederland om geld in te zamelen. De fietstocht werd dit jaar helaas overschaduwd door een tragisch ongeval tijdens een oefenrit waarbij een militair van vliegbasis Volkel om het leven kwam. In overleg met de nabestaanden en de fietsers is besloten de tocht door te zetten voor het goede doel. Zij hebben ruim 12.400 euro ingezameld tijdens deze fietstocht. Het ingezamelde geld wordt door GGZ Oost-Brabant gebruikt voor de aankleding van afdelingen en wachtruimten van kind en jeugd op locaties in Helmond, Boxmeer en Oss. Hierbij wordt gedacht aan een loungebank, tv/game consoles en graffitiwanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant