Heerlijk Hemelrijk Festival is op zondag 13 oktober.
Heerlijk Hemelrijk Festival is op zondag 13 oktober.
LINE-UP

Bizzey, BZB en Maan en vele anderen naar Heerlijk Hemelrijk Festival

Algemeen 1.812 keer gelezen

VOLKEL | In Volkel vindt op zondag 13 oktober het Heerlijk Hemelrijk Festival plaats. Onder meer Bizzey, BZB, Maan en de mannen van STUKTV hebben hun komst bevestigd. Bij Heerlijk Hemelrijk zijn de kassa's voor bezoekers van alle leeftijden geopend.

In totaal worden negen stages opgebouwd. STUK & Friends hosten de Desperados stage en verwelkomen daar onder anderen Bizzey en Maan. Op de Jupiler Live Stage zijn onder meer BZB en Baby Blue die beide gastartiesten bij zich hebben. Verder worden er tributes aan ABBA, Doe Maar en Creedence Clearwater Revival gebracht.

The Pub is een nieuwe area tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival. Daar kan de bezoeker terecht voor het echte kroeggevoel met staantafels en livemuziek. Zanger Kafke en Dave Roelvink komen naar The Ballsroom. De Schrimbar is het kleinste en gezelligste feestcafé van Heerlijk Hemelrijk Festival. "Daar waar we vorig jaar één overdekte tent hadden met springkussens zijn er nu vier Fun Zones verspreid over het terrein met springkussens en vermaak voor de allerkleinsten. Er zijn ook optredens zijn van dansgroepen", zo laat de organisatie weten.

De oorsprong van Heerlijk Hemelrijk Festival ligt in FestyLand, dat dit jaar op 11 en 12 oktober op dezelfde locatie plaatsvindt, met onder meer BLØF, Kraantje Pappie en Tino Martin. Sinds 2014 is de zondag echter een zelfstandig festival voor alle leeftijden. Heerlijk Hemelrijk Festival mocht zich in de afgelopen jaren verheugen op een steeds groeiende belangstelling, waarbij de afgelopen editie volledig uitverkocht was met 15.000 bezoekers. Met 25 graden was dit ook meteen de editie met het mooiste weer.

Tickets zijn tot 5 oktober verkrijgbaar voor 12.50 euro, daarna gaat de prijs met 2.50 euro omhoog. Abonneehouders van Recreatiepark Hemelrijk mogen gratis naar binnen, evenals kinderen tot en met 2 jaar.

Camping Hemel te Rijk
Tijdens FestyLand en Heerlijk Hemelrijk Festival kan aangrenzend aan het festivalterrein overnacht worden op camping Hemel te Rijk. Deze camping is geopend van vrijdagmiddag 11 oktober 14.00 uur tot maandag 14 oktober 12.00 uur. Tickets zijn online te bestellen via www.heerlijkhemelrijkfestival.nl of www.festyland.nl. Op de camping geldt op vrijdag, zaterdag én zondag een minimale leeftijd van 18 jaar.

Line-up Heerlijk Hemelrijk Festival

Jupiler Live stage

BZB & Echte Vrienden

Baby Blue & Guests

ABBA by ABBA Fever

Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons

Doe Maar by Doe Maar Na

Desperados x STUK & Friends

Bizzey

Maan

STUK

Snelle

Paul Sinha

Kruzo

Daster

The Ballsroom

Zanger Kafke

Dave Roelvink

Otto Wunderbar

FC BZB

RedFools

Ballsroom DJ Team

The Pub

Hard2Get

The Glamrocks

The Hot Studs

Rattlesnake Shake

Schirmbar

Het gezelligste feestcafé van Heerlijk Hemelrijk Festival

Fun Zones

Springkussen walhalla

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant