Afbeelding

Scouting Uotha heeft ook 'Oog voor Elkaar' en zoekt nieuwe leiding

Algemeen 846 keer gelezen

UDEN | Scouting Uotha is een vereniging voor jong en oud, waar ze oog voor elkaar hebben. Het is goed om oog te hebben voor elkaar, want je beleeft leuke en uitdagende activiteiten met elkaar. Zij gaan de uitdaging aan in de themaweek Oog voor Elkaar om meer mensen bij scouting te betrekken.

"We zijn op zoek naar nieuwe leiding voor de kinderen en jongeren, van 7 tot 15 jaar", aldus het bestuur. "Als je leiding wordt bij scouting, krijg je er een grote vriendengroep bij. We zorgen met elkaar dat de kinderen en jongeren een leuke tijd hebben, maar ook zelf heeft de vrijwilliger een leuke tijd. Je doet ervaring op in heel veel gebieden: leiding geven, organiseren, samenwerken, uitdagingen bedenken en uitvoeren of begeleiden, en ga zo maar door. Alle vrijwilligers hebben deze ervaringen op hun CV staan, en bij het solliciteren naar een baan heeft het altijd een heel positief effect."

In de themaweek staat de scouting open om jong volwassenen een kijkje te laten nemen in de vereniging op diverse momenten: zaterdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur bij de bevers, welpen en scouts, dinsdag 1 oktober van 18.30 tot 20.15 uur bij de welpen en vrijdag 4 oktober van 18.45 tot 20.30 uur bij de welpen en scouts. Aanmelden is gewenst en kan via secretariaat@uotha.nl. Meer informatie: www.uotha.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant