Bezoekers van een eerdere vlooienmarkt.
Bezoekers van een eerdere vlooienmarkt.

Grote vlooienmarkt voor clubkas van Reddingsbrigade

Algemeen 1.012 keer gelezen

UDEN | Om de clubkas van de Reddingsbrigade Uden te spekken wordt er zondag 15 september een hele grote buiten vlooienmarkt georganiseerd. Het evenement wordt georganiseerd op het sportpark aan de Parklaan in Uden.

De Reddingsbrigade Uden heeft in totaal zo'n 120 leden. Ruim 40 leden zijn actief met betrekking tot het concreet uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden, waaronder in het waterrecreatiegebied van Recreatiepark Hemelrijk in Volkel. Hier heeft de reddingsbrigade de beschikking over een aantal reddingsboten met de daarbij behorende communicatiemiddelen. De opbrengst van de vlooienmarkt is voor de aanschaf van extra oefenmateriaal.
Tijdens het evenement zullen er 250 marktkramen opgesteld staan, waarbij particulieren uit Uden en omgeving hun gebruikte overtollige huisraad zullen verkopen. Je zult er werkelijk duizenden en duizenden koopjes tegenkomen. Ruim een kilometer aan planklengte ligt bij de markt in Uden gevuld met spullen. Van speelgoed, aardewerk, dvd's, audioapparatuur, fietsen, kleding, gereedschappen, meubilair, boeken, sieraden en keuken- apparatuur tot decoratieve spullen en landelijke en nostalgische spullen uit grootmoeders tijd. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur en de entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Parkeren rondom het terrein is gratis. Bel voor meer informatie naar (0161) 45 62 91.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant