Logo kliknieuws.nl/uden

Volkel krijgt met 'Volkel op glad ijs' nieuw schaatsevenement

  •   1141 keer gelezen

VOLKEL | Volkel kan in december de schaatsen onder binden voor een nieuw evenement: 'Volkel op glad ijs'. Van 6 tot en met 15 december wordt het winterse evenement gehouden in de voortuin van zorglocatie St. Antonius aan de Capellerhof 60 in Volkel.

Team welzijn heeft samen met Stg. vrienden van St. Antonius de handen ineen geslagen om de organisatie van een winters evenement voor zijn rekening te nemen. Zo komt er een overdekte (kunststof) schaatsbaan, met direct aan de baan een verwarmde horecatent. Leerlingen van basisschool de Vlieger komen van maandag tot en met vrijdagochtend schoolschaatsen. Vrijwel iedere middag en avond kun je vrij schaatsen.

Er staan ook curling wedstrijden, discoschaatsen en muziekoptredens op het programma. Het grote openingsfeest vindt plaats op vrijdagavond 6 december. Saskia & Serge en muzikant Sander Bekkers betreden dan het podium. Op zaterdag 14 december wordt van 15.00 tot 19.00 uur een grote dorpskerstmarkt rond de ijsbaan gehouden. In de loop van de komende maanden maakt de organisatie het gehele programma bekend. Op de hoogte blijven? Kijk dan op www.facebook.com/volkelopgladijs.

Meer berichten