Het grootste deel van het assortiment wordt in de eigen werkplaats gemaakt.
Het grootste deel van het assortiment wordt in de eigen werkplaats gemaakt.

John van Gerwen Interieurs: meubelen op maat gemaakt

Zakelijk 1.227 keer gelezen

BOEKEL | Aan de Volkelseweg 38 in Boekel is de grote showroom van John van Gerwen Interieurs te vinden. De meubel- en interieurspecialist maakt het grootste deel van haar assortiment in de eigen werkplaats.

"Daardoor kunnen we alles naar wens maken voor de klant", vertelt eigenaar John van Gerwen. "Je kunt dus niet alleen kiezen uit modellen uit de showroom, maar meubelen kunnen ook naar wens en op maat gemaakt worden."

Van alles mogelijk
Zo kan de houtsoort, de kleur, het model en de grootte van het meubel aangepast worden. "In ons assortiment hebben we diverse houtsoorten, waaronder; eiken, noten, kersen, beuken en hard maple. De meubelen worden gespoten in onze spuiterij, waardoor alle gewenste kleuren toegepast kunnen worden. Alles kan en niks is te gek!" Ook wanneer je zelf een idee hebt, kan deze uitgewerkt worden.

Ruime keuze
Verdeeld over twee verdiepingen is er bij John van Gerwen Interieurs een ruime keuze aan keukens, meubelen, slaapkamers en relaxfauteuils. Op de website www.johnvangerwen.nl vind je een deel van de collectie.

Meer informatie
Nieuwsgierig naar het hele assortiment, of naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website of breng een bezoekje aan de showroom in Boekel. De winkel is maandag tot en met donderdag geopend van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant