Afbeelding

Thema-avond 'meedoen met een kleine beurs' in MuzeRijk Uden

Algemeen 337 keer gelezen

UDEN | Je herkent dit vast wel: de boodschappen zijn zo duur geworden, waar doe ik het allemaal van. Of: aan het eind van mijn geld blijft er nog een stukje maand over, of: ik ben al drie jaar niet naar de tandarts geweest, het is gewoon te duur. Én: de buurjongens zitten allemaal op voetbal, maar voor mijn zoon kan ik het niet betalen.

Herken jij jezelf hier in? Kom dan naar de thema-avond voor mensen met een kleine beurs. MuzeRijk organiseert deze thema-avond samen met Ons Welzijn en de gemeente Uden.

Programma
Wat gaat er zoal voorbij komen? Er zijn korte inleidingen, een korte film, uitleg over regelingen en voorzieningen. Ook is er informatiemateriaal en is er natuurlijk de ruimte om vragen te stellen. Ook kun je eventueel afspraken maken om later verder te praten over jouw persoonlijke situatie.

MuzeRijk
De thema-avond vindt plaats in MuzeRijk in de Bitswijk in Uden op donderdag 26 september. Het programma begint om 19.30 uur, de deur is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis, inclusief een kop koffie of thee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant