Afbeelding

Nieuw Broodfonds voor ondernemers uit regio Uden

Human Interest 1.350 keer gelezen

UDEN | In Uden is een nieuw broodfonds voor ondernemers opgericht: Broodfonds Ujese Mik. Met het aansnijden van een echte 'Ujese Mik' opende voorzitter Ingeborg Tros vorige week het nieuwe broodfonds.

In een broodfonds zorgt een groep ondernemers financieel voor elkaar bij ziekte. In Uden bestaan al twee Broodfondsen en door het grote succes zitten deze beiden vol. Daarom hebben lokale ondernemers Ruud Alofs, Joyce van der Sangen en Ingeborg Tros de koppen bij elkaar gestoken en in april een drukbezochte informatieavond georganiseerd. De aanmeldingen stroomden binnen. Op 16 september was het zover: Broodfonds Ujese Mik is een feit. "Het mooie aan een Broodfonds is dat je solidair met elkaar bent als ondernemers", vertelt Ingeborg Tros. "Als er iemand ziek is, steun je elkaar." Op de drukbezochte openingsavond bij Restaurant 't Genoegen in Uden werd er heel wat uitgewisseld met elkaar.

Broodfonds Ujese Mik is inmiddels al bijna vol. Er zijn nu 43 ondernemers lid. Ze gaan tot maximaal 50 ondernemers, zodat de groep zo klein blijft dat je elkaar blijft kennen. Ben je ondernemer in Uden of omgeving en wil je meer weten? Kijk dan op de website www.broodfonds.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant