Afbeelding

Boekels recept in Lidl Stamppottenboek

Zakelijk 170 keer gelezen
BOEKEL - Een verrassend stamppot recept van Tineke van den Akker uit Boekel is opgenomen in het nieuwe Lidl Stamppottenboek. Het boek ‘Heel Holland Stampt’, met 39 heerlijke recepten, is vanaf donderdag 22 januari exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van Lidl in Nederland.

[image=297080]

Tijdens de campagne ‘Heel Holland Stampt’, die Lidl samen met het tv-programma Life4You organiseerde, zijn fans opgeroepen om stamppotrecepten in te zenden. Daar is massaal gehoor aan gegeven. “Nederlanders zijn dol op stamppotten. We hebben maar liefst 1.250 recepten binnengekregen. Uit alle inzendingen zijn de leukste, lekkerste en spannendste recepten geselecteerd en gebundeld. De ingrediënten zijn uiteraard verkrijgbaar bij Lidl.” Aldus Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland.

Boerenbont
Naast het receptenboek is tevens het oudste nog bestaande servies van Nederland verkrijgbaar bij Lidl. Inclusief een speciaal voor Lidl ontworpen stamper. Het originele Boerenbont servies zorgt ervoor dat de stamppot nog beter tot z’n recht komt. Dit servies is tijdelijk én voor een speciale Lidl prijs verkrijgbaar. Het boek kost 4,99 euro en het Boerenbontservies is verkrijgbaar vanaf 4,99 euro (voor 2 stuks).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant