Afbeelding

Inbraak bij activiteitenruimte Tuinzicht in Uden

Politie 1.347 keer gelezen

UDEN | In de activiteitenruimte van Tuinzicht aan de Odiliastraat in Uden is afgelopen zaterdag op zondagnacht ingebroken. Met grof geweld is een kluisje meegenomen waar slechts 10 euro in zat. Deze kluis stevig zat vast in een keukenkastje boven het aanrecht. Naast het schrale geldbedrag zat er onder andere een sleutelbos in om activiteiten aan te bieden aan de bewoners van de aanleunwoningen Odiliaflat en Carolushof.

De doelgroep senioren die dagelijks komen voor deze activiteiten zijn hier nu de dupe van. Er zijn twee bewoners die zaterdagnacht rond 01.30 uur geluiden hebben gehoord onder andere in het fietsenhok. Als dit de dader(s) is of zijn dan zou de dader iemand moeten zijn die toegang heeft tot deze vorm van wonen. Je komt er namelijk niet zomaar in. Tweeënhalve week geleden is ook bij een bewoner ingebroken, zonder braaksporen na te laten. Alleen een laatje met gouden sieraden is toen weggenomen. Ook in dit geval zou iemand met de nodige sleutels de dader kunnen zijn.

Hierbij een oproep namens Tuinzicht: mocht je een kluis met cijferslot ter grootte van 23 x 35 x 25 cm ergens zien liggen geef dit dan aan Udens Weekblad/Kliknieuws door via redactie@udensweekblad.nl. Heb je andere informatie die Tuinzicht kan helpen met het terugvinden van de sleutelbos? Laat dit dan ook weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant