Afbeelding

Vijfde seizoen van Historisch Café weer in volle gang

Historie 309 keer gelezen

UDEN | Bibliotheek Uden verzorgt op vrijdag 4 oktober weer het Historisch Café Uden. Tijdens deze maandelijkse inloopmiddag, elke eerste vrijdagmiddag van de maand, staan Lucien Bressers, Adriaan Sanders, Marja Waals en Wim Rovers de bezoekers op allerlei gebieden te woord.

Na de zomer is met frisse energie begonnen aan alweer het vijfde seizoen van het Historisch Café. Tijdens deze gratis toegankelijke inloopmiddag zullen Luciën Bressers en Marja Waals van de Stichting Het Uden-archief van Bressers vragen beantwoorden van de bezoekers over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de Udense geschiedenis en genealogie. Zij worden daar al jaren in ondersteund door Adriaan Sanders en Wim Rovers en zonder hun medewerking zou het Historisch Café niet kunnen voortbestaan.

Van te voren aanmelden is niet nodig, maar als je specifieke vragen hebt, is het fijn als deze van te voren worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht. De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kijk ook op: www.bibliotheekuden.nl of mail naar info@udenarchief.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant