De spelers van de voorstelling.
De spelers van de voorstelling.

'Actie op de redactie' door toneelvereniging Excelsior

Kunst en cultuur 542 keer gelezen

ZEELAND | Toneelvereniging Excelsior uit Zeeland voert op 11, 12, 18 en 19 oktober hun nieuwste productie op, genaamd Actie op de redactie in Zaal de Heische Tip. Deze nieuwste productie van Excelsior gaat over het roddelblad 'Wie-kent-Wie' die hoognodig op een nieuwe scoop zit te wachten om hun blad financieel te kunnen redden.

Echter als de nooit doorgebroken artiest Frans Sloper verschijnt komt er beweging in de zaak. Iedereen is in rep er roer, maar dit geeft natuurlijk wel een broodnodige scoop. Hoofdredactrice Wilma Zwamminga is maar wat blij met de sensationele verhalen, waar haar blad zo om zat te springen. Net als mevrouw van Daden, eigenaresse van het blad. Of heeft ze er iets teveel baat bij en heiligt het doel alle middelen? De spelers hebben er al veel zin en zijn druk aan het repeteren onder leiding van regisseuse Monique van Hout. De spelers kijken ook uit naar de zinderende finale van het stuk die hopelijk nog lang blijft hangen bij het publiek. De spelers staan te popelen om te shinen en het publiek te laten genieten.

Kaartverkoop
De voorstelling is geschreven door Henk Roede. In deze voorstelling spelen mee: Ellen Laurenssen, Carin Kuijpers, Janne Blom, Wendy Bens, Menno Hendriks, Annelies Vollenberg, Jorg Maurix en Michie Maarschalkerweerd. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Jumbo Eijsermans. Aan de zaal kost een kaartje 12,50 euro. Online zijn kaarten te reserveren via www.excelsiorzeeland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant