Steffi (vierde van links) tussen de boeren van afgelopen seizoen.
Steffi (vierde van links) tussen de boeren van afgelopen seizoen. Foto: (www.boerzoektvrouw.nl)

Boeren van Boer Zoekt Vrouw houden streekproductenmarkt in Boekel

Algemeen 4.994 keer gelezen

BOEKEL | De boeren van het populaire televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw komen op zaterdag 19 oktober weer bij elkaar op hun eigen 'Tv-Boer is Troef' (streek)producten markt. De markt vindt plaats op de boerderij van Boerin Steffi in Boekel, die afgelopen seizoen meedeed en haar liefde voor Roel deelde met miljoenen kijkers. 

TV-boer is Troef is een idee van Jos Sloot en Dycke van de Wal (beter bekend als 'Boer Jos en Dycke') en wordt dit jaar in samenwerking met Verhagen Horse Service in Boekel georganiseerd. Boerin Steffi: "Roel en ik zijn de afgelopen weken druk geweest met de voorbereidingen en kijken er erg naar uit om iedereen op onze boerderij te mogen ontvangen." De streekproductenmarkt is toegankelijk voor iedereen en brengt dit jaar meer dan twintig bekende boeren van alle seizoenen bij elkaar. Boer Wim, Boer Jaap, Boer Marnix en Boerin Michelle van afgelopen seizoen komen ook allemaal naar de boerderij van Steffi. Zij geven deze dag graag een kijkje in hun keuken. Boer Jos: "We verkopen allemaal eerlijke producten en op een markt als deze kunnen we laten zien wat wij in ons dagelijks leven doen. We vertellen waar de producten vandaan komen en bezoekers kunnen proeven. Daarnaast is het natuurlijk te gek om weer met z'n allen bij elkaar te zijn en de bezoekers en fans de mogelijkheid bieden om kennis te maken met ons, onze producten én hen ook nog een hele leuke dag te bezorgen." Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de streekproductenmarkt. Zij kunnen ervaren hoe leuk het is op de boerderij, kunnen dieren knuffelen en er staat een springkussen.

Veiling voor Villa Pardoes
Tijdens de markt wordt een veiling van boerenproducten georganiseerd om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Dit goede doel geeft kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte samen met hun ouders broertjes en zusjes gratis de vakantie van hun leven. Yvon Jaspers komt ook naar Boekel en is veilingmeester van deze veilig.

Informatie
Belangstellenden zijn welkom van 11.00 tot 17.00 uur aan de Rietven 4 in Boekel. Entree is 5 euro per persoon. Kinderen tot 1.40 m mogen gratis naar binnen. De kaartverkoop is aan de deur, pinnen is niet mogelijk. Parkeren is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant