Logo kliknieuws.nl/uden

Sprookjestocht bij de vernieuwde Intratuin

  •   1273 keer gelezen

VEGHEL | Intratuin Veghel organiseert zondag 13 en zondag 20 oktober een leuke sprookjestocht met volop activiteiten voor de kinderen. Dit jaar is hij extra magisch, want dankzij de uitbreiding van de winkel zijn de kerst- en najaarsafdelingen nog groter en inspiratievoller geworden. Ook is de trimsalon vanaf oktober op afspraak geopend.

Kom kerstshoppen en wegdromen bij Intratuin in de gezelligste periode van het jaar. Probeer je maar eens in te houden op de grootste kerstmarkt van Veghel waar de uitgebreide kerstcollectie wordt gepresenteerd. Het assortiment is rijkelijk gevuld met de nieuwste modellen kersthuisjes, alle denkbare kerstballen en overige decoratiematerialen om de boom te versieren. Maar ook kussens, linten, kaarsen, verlichting, (kunst)bomen, serviezen en stolpen behoren tot de uitgebreide kerstcollectie.

Deze zondag wordt een heuse sprookjestocht opgezet waar kinderen op zoek kunnen gaan naar diverse sprookjesfiguren die door de Intratuin verspreid zijn. De kinderen kunnen als hun favoriete sprookjesfiguur geschminkt worden. Verder zijn er nog tal van activiteiten.

De sprookjestocht start om 12.00 uur. Voor alle deelnemertjes die deel hebben genomen aan de sprookjestocht staat een leuke verrassing klaar.
Dit jaar kunnen kinderen bij Intratuin Veghel de hele herfstvakantie van maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober pompoen snijden onder begeleiding. Kijk voor meer informatie op www.intratuin.nl/veghel. Ook is de trimsalon geopend en kun je op afspraak je hond laten wassen en trimmen. Kijk voor meer info op: trimsalonzorzap.nl. Intratuin Veghel is zondag 13 en zondag 20 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Meer berichten