Het was een drukte van jewelste bij de inschrijfmiddag vorig jaar. (foto: Henk Lunenburg)
Het was een drukte van jewelste bij de inschrijfmiddag vorig jaar. (foto: Henk Lunenburg)

Ujese Kwis deelnemers kiezen voortaan uit groot of klein

Algemeen 1.361 keer gelezen

UDEN | De Ujese Kwis wordt dit jaar anders dan deelnemers gewend zijn. Teams kunnen deze editie keuze maken uit een grote of een kleinere variant.

"Vanuit de evaluatie is duidelijk naar voren gekomen dat kleinere teams het niet voor elkaar kregen om alle vragen in te vullen", vertelt mede-organisator Sandra Tibosch. "Daarom hebben we besloten om een grote én kleine quiz aan te bieden. Teams kunnen op de avond zelf beslissen voor welke variant ze gaan." De categorieën blijven in beide 'kwissen' gewoon hetzelfde. Het inschrijfbureau voor deelname aan de Ujese Kwis opent op zondag 27 oktober, bij CRAVT Brouwlokaal in Uden. Alleen teams die zich opgeven tijdens de inschrijfmiddag, kunnen een joker bemachtigen. Sandra: "Er is een joker voor zowel de grote als kleine teams. Het is belangrijk dat je met zoveel mogelijk personen uit één team naar de inschrijving komt. Wellicht zijn er wel aanwijzingen te zien of te horen zijn die je bij het oplossen nodig hebt." Later inschrijven via internet is mogelijk, maar dan krijg je géén joker (en dus ook geen mogelijkheid om extra punten te winnen) en mis je eventuele aanwijzingen. Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar 19 euro. "Het geld komt ten goede aan een goed doel, die we bekend maken op de feestavond en prijsuitreiking." Volgens de organisatie hoeft niemand te twijfelen om dit jaar weer mee te doen. "In de kwis zitten ook dit jaar weer hele leuke acties", glimlacht Sandra.

Naast de inschrijving belooft het ook gewoon een gezellige middag te worden. Van 16.00 tot 18.00 uur kunnen enthousiastelingen terecht bij CRAVT. Er is plek voor maximaal 175 teams.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant