Afbeelding

Kinder Circus Bavaria in de herfstvakantie naar Hemelrijk

Algemeen 792 keer gelezen

UDEN | Kinder Circus Bavaria brengt van 14 tot en met 18 oktober een bezoek aan BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Het spectaculaire circus duurt een klein uurtje zodat ook de allerkleinste plezier hebben. Er zijn vier voorstellingen per dag. Om 11.00, 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Met een geldig entreebewijs van het park is de entree van het circus gratis. Het park is van maandag tot en met vrijdag extra lang geopend, namelijk van 10.00 tot 19.00 uur.

Bezoekers die een plekje in de circustent willen op een bepaalde dag en tijd kunnen online een ticket reserveren voor 2,50 euro tickets.billybird.nl/tickets. Bezoekers die geen voorkeur hebben voor een dag of tijd, krijgen bij binnenkomst op het park een vrij kaartje voor de eerstvolgende voorstelling waar nog lege plekken zijn. Echter geldt vol = vol. Naast de bekende acts, komt het doldwaze circus deze herfstvakantie met een aantal nieuwe acts. Waaronder de Spaanse artieste Marilina Corvalan Rossi, die een spectaculaire lasershow laat zien en speelt met de hoela-hop op rolschaatsen en Rein de Kok, bekend van een internationaal straattheater met een evenwichtsnummer op het slappe koord en nog meer balanceerkunsten met het jongleren op de rollen.

Bezoekers kunnen de hele dag gebruik maken van de horecavoorziening in de binnenspeeltuin Zeeroversland. Om de drukte rond etenstijd bij de horeca te verspreiden is er voor bezoekers die naar de voorstelling van 16.00 uur gaan en direct daarna op het park willen blijven eten een online circusdeal. Zij kunnen kiezen tussen friet of pasta voor vier of zes personen. Deze deal is online te reserveren: tickets.billybird.nl/tickets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant