Afbeelding

Extra StraatPraat-sessie over de toekomst van het centrum

Centrum 467 keer gelezen

UDEN | Draag jij het centrum van Uden ook een warm hart toe? Kom je er graag? Moet het zo blijven of moet we 't juist heel anders gaan inrichten? Welke voorzieningen moeten er zijn? Wanneer je wilt meepraten over dit onderwerp kun je op maandag 14 oktober terecht bij de StraatPraat-sessie tijdens de weekmarkt.

Onder begeleiding van stadchoreograaf Martijn van Dijck gaan aanwezigen de straat op om de markt als centrale plek te bestuderen en daarna met elkaar te bespreken wat er prettig is aan die plek en wat anders kan. Met je bijdrage help je de gemeente om het centrum toekomstproof te maken. De dag begint om 10.00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis, en eindigt om 13.00 uur (inclusief lunch). Je kunt je aanmelden via centrumvisie@uden.nl

Andere sessies
Deze extra StraatPraat-sessie vormt onderdeel van het project Centrumvisie. Dat bestaat uit verschillende bijeenkomsten. Kun je niet op maandag 14 oktober, kom dan meepraten op 16 en/of 30 oktober in de avond (in het gemeentehuis) of kom naar de slotbijeenkomst op woensdagavond 13 november (onder voorbehoud, in het gemeentehuis). Meer informatie over het project: www.uden.nl/centrumvisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant