Afbeelding

Centrum De Drossaard in de race voor 'Schoonste Winkelgebied van Nederland'

Algemeen 1.396 keer gelezen

UDEN | Centrum De Drossaard is één van de tien finalisten van de verkiezing van het 'Schoonste Winkelgebied van Nederland' 2019. Het Udense winkelcentrum strijdt tegen onder meer Centrum Vlieland (Vlieland), Centrum Domburg (Veere) en Centrum Brandevoort (Helmond).

De top 10 overtreft de gemiddelde schoonscore sinds de start van de verkiezing met een 8,24. De bezoekers van centrum De Drossaard ervaren het winkelcentrum als zeer aangenaam doordat er weinig zwerfafval aanwezig is. Daarnaast worden de winkeliers beschouwd als erg betrokken. Het onderzoek toont ook aan dat de gevels van de winkels schoon zijn en dat er weinig graffiti en onkruid zichtbaar is. Ook de afvalbakken zijn in dit winkelcentrum schoon. 
 
Schoonste Winkelgebied Verkiezing
Voor de zevende keer op rij organiseert Stichting Nederland Schoon de verkiezing van het 'Schoonste Winkelgebied van Nederland'. NederlandSchoon wenst met de verkiezing de samenwerking tussen gemeenten, ondernemers en beheerders te stimuleren. Voor dit jaar zijn de afgelopen maanden honderden winkelgebieden onderzocht waarbij observatieteams zijn ingezet en bezoekers zijn geënquêteerd. Eind oktober wordt de winnaar bekend gemaakt door NederlandSchoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant