Afbeelding
DorpsDeal van de week

Een ontspannende sessie KlankBeleving bij CenterSelf

Algemeen 398 keer gelezen

Klank is al van oudsher een manier om te communiceren, te helen en te ontspannen. Wat er bij jou gebeurt als je naar muziek en klank luistert, kan heel divers zijn en is ook heel persoonlijk. Je kunt luisteren met je oren en je hoofd, en ook met je hele lichaam. Tijdens de sessie lig je op een uniek en bijzondere klankmassagetafel of een comfortabele fauteuil omringd door diverse instrumenten, gestemd in o.a.: klankbuizen, klankschalen, tingsha, windchimes, gongs en een sandawa.

Jij ontvangt de klanken die ik met deze instrumenten maakt, van aardse lage klanken tot hemels hoge klanken.
Dus wil je gewoon eens diep ontspannen in een klankbad, wil je de diepere emoties die vastzitten in je lichaam losmaken, wil je je energie vrijer en krachtiger laten stromen, dan is een sessie klankbeleving iets voor jou.

Over de klanktafel
Elke sessie begint op een bijzondere klank massage-tafel. Aan de onderkant van deze tafel bevinden zich 23 snaren die allemaal op de zelfde basis klank gestemd staan. Terwijl jij op de tafel ligt beroer ik deze snaren op diverse manieren om zo de resonantie en klank van de snaren direct over te brengen in je lichaam. Dit is een zeer fysieke ervaring die elke cel in je lichaam 'aanraakt', maar ook een diepe rust geeft. Een bijzondere, fijne en intense beleving. Deze duurt ongeveer 1 uur.

Koop hier uw vouchers!
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

CenterSelf (De Schaapshoeve)
Schaapsdijkweg 20a (gebouw links)
5453 SE Langenboom
Telefoon: 06-12961278
Website: www.centerself.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant