UDI'19 was thuis te sterk voor EHC.
UDI'19 was thuis te sterk voor EHC. Foto: Peter Kuijpers

UDI'19 meldt zich in subtop na reguliere zege op EHC

Voetbal 802 keer gelezen

UDEN | UDI'19/CSU heeft zich nadrukkelijk gemeld in de subtop van de Hoofdklasse B. De Udenaren hadden weinig moeite met EHC/Heuts: 2-0. Thijs van der Linden en Roald van Hout stelden de tweede zege op rij veilig.

Van der Linden opende het bal vanaf elf meter voordat Van Hout aan alle twijfel een einde maken. Anders dan vorig seizoen, toen UDI juist tegen de ploegen uit het rechterrijtje veel punten verspeelde, lijkt hoofdtrainer Lodewijk de Kruif de ideale speelwijze gevonden te hebben om de mindere tegenstanders op de knieën te krijgen. Dat UDI daarbij voor de tweede week op rij de nul houdt, zal ongetwijfeld tot tevredenheid hebben geleid in het Udense kamp. De Kruif: "Deze overwinning is zeer terecht. We waren dominant in balbezit, hebben veel kansen gecreëerd en niets weg gegeven. Positief!"
Door de 2-0 overwinning staat UDI nu op een gedeelde vierde plaats, op slechts vijf punten met koploper GVV Unitas. Met duels tegen SV Meerssen en Silvolde in het verschiet, zal voorzichtig al naar boven gekeken worden op sportpark Parkzicht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant