Afbeelding

Kroelkont Gino zoekt een huisje

Human Interest 329 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Gino. Gino is een ontzettend lieve kater van 2010. Hij is zwervend gevonden en naar ons opvangcentrum gebracht. Toen hij bij ons binnen kwam had hij ontzettend ontstoken tandvlees en hebben ze al zijn tandjes getrokken. Gelukkig is hij hier helemaal van hersteld en eet hij zelfs weer gewoon brokjes.

Gino is voor mensen ontzettend lief, een echte kroelkont. Andere katten moet hij helemaal niets van hebben. We plaatsen hem dan ook uitsluitend als enige kat. Interesse in deze lieverd? Kom dan eens kennis maken bij hem bij dierenopvangcentrum Hokazo aan de Lange Goorstraat 6 in Uden.

Vrijwilligers
Dierenopvangcentrum Hokazo is dringend op zoek naar vrijwilligers; extra handen voor de verzorging van al die dieren die zo hard hulp nodig hebben. De grootste behoefte is er aan vrijwilligers voor onze katten, honden en ezels (dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur), pleeggezinnen (voor kittens met en zonder moeder) en vrijwilligers voor de dierenambulance. Maar ook klusjesmannen zijn van harte welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op (tel. 0413-260546/admin@hokazo.nl) of kijk op www.facebook.com/hokazo. Je kunt ook altijd een keer vrijblijvend langskomen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant