De woonwinkel heeft een breed assortiment van verschillende woonstijlen. (foto: Ad van de Graaf)
De woonwinkel heeft een breed assortiment van verschillende woonstijlen. (foto: Ad van de Graaf)

Living For All viert feest: maak kans op interieurcheque van 1000 euro

Algemeen 952 keer gelezen

UDEN | Living For All aan de Industrielaan 10 in Uden viert komend weekend een feestje. De mega-woonstore bestaat tien jaar. Vooral in het afgelopen jaar veranderde er veel. "Het is een totaal andere winkel", aldus medewerkster Lizzy Beks.

Waar voorheen importeurs, fabrikanten en zelfstandig ondernemers hun meubelen en woonaccessoires bij Living For All aanboden, is de zaak gestopt met verhuren en sinds dit jaar zelf verantwoordelijk voor de inkoop. Dat zorgde voor een hele metamorfose. "We hebben een totaal ander en vernieuwend aanbod qua interieur", vertelt Lizzy. "Doordat we nu zelf de inkoop doen, kunnen we snel schakelen met de collectie. We zitten bovenop de laatste trends en willen praktisch en sfeervol winkelen laten samenkomen. Dat geeft meteen een heel ander winkelbeeld en maakt denk ik dat we anders zijn dan een doorsnee winkel." De woonwinkel van ruim 4000 vierkante meter heeft een breed assortiment van verschillende woonstijlen; van stoelen, tafels en banken tot spiegels en verlichting. "Het contact met onze klanten is heel persoonlijk. In het midden van onze winkel vind je een sfeervolle bar, waar we onze klanten onder het genot van een kop koffie interieuradvies geven. Ook lopen er interieurcoaches rond die je overal bij kunnen helpen."

Feestweekend
Tijdens het feestweekend op zaterdag 9 en zondag 10 novemberk rijgen klanten 10 procent korting op de gehele collectie. Om het feestje compleet te maken, staat er bij de winkel een levensgrote kijkdoos. "In die kijkdoos hebben we een mooi interieur neergezet", legt Lizzy uit. "Iedereen krijgt de kans om een kijkje te nemen en de waarde van het gehele interieur te raden. Degene die er het dichtst bij zit, ontvangt een interieurcheque van 1000 euro."

De winnaar van het interieur in de kijkdoos wordt bekendgemaakt via de social media kanalen van Living For All en op hun website www.living-for-all.nl.

Informatie
Living For All is zeven dagen per week geopend. Maandag van 12.00 tot 17.30 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Gasten kunnen gratis parkeren voor de deur.
Kijk voor meer informatie op de website www.living-for-all.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant