Afbeelding
DorpsDeal van de week

Chocolade genot! Chocoladefondue met veel lekkers voor 2 personen

Algemeen 914 keer gelezen

Ben jij een echte zoetekauw? Ga dan langs bij Chill in Nistelrode. Bij deze gezellige zaak kunnen jullie gaan genieten van een overheerlijke chocoladefondue. Perfect voor een gezellige middag met een vriendin! Je betaalt nu maar €12,50 (30% korting).

Chocoladegenot
Gezellig samen met een vriendin, je moeder of zus, of een collega even een momentje voor jezelf? Kom dan volop genieten bij ijs- en lunchcorner Chill met een overheerlijke high tea in Nistelrode. Je kunt kiezen uit verschillende uitgebreide high teas, alleen met onbeperkt koffie/thee en diverse lekkernijen, maar één ding blijft hetzelfde: chocolade speelt de hoofdrol!

Chocoladefondue met als extra een heerlijke High tea
Een high tea is een super lekkere en gezellige manier om jouw lunch (of brunch, of middag, wat jij wilt!) door te brengen. Dat geldt dubbel en dwars voor de chillicious high tea van Chill. Hier krijg je namelijk niet alleen 3 belegde broodjes en 2 heerlijke wraps, maar ook een heuse chocoladefondue (wit, melk óf puur) inclusief dipsels zoals fruit, spekjes en koekjes. Sluit af met een bolletje ijs in een van onze ambachtelijke smaken.

Koop hier uw vouchers: 
https://www.dorpsdeals.nl/product/chocolade-genot-chocoladefondue-met-veel-lekkers-voor-2-personen/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

Chill
Weijen 24, 5388 HN Nistelrode
Website: www.heerlijklekkerchill.nl
Facebook: @ijsenlunchcorner

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 9:30-17:00
Zondag: gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant