Afbeelding

Sinterklaashuis Kunst & Co weer geopend

Algemeen 856 keer gelezen

UDEN | Het Sinterklaashuis van Kunst & Co aan het Mondriaanplein in Uden is aanstaande zondag en en op zondag 1 december weer geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het huis is gratis toegankelijk voor alle kinderen die graag met hun ouders, opa's en oma's een kijkje willen komen nemen. Er zijn diverse activiteiten, en misschien komen er wel Pieten op bezoek...

Vanaf vandaag zijn de deuren van het Sinterklaashuis van Kunst & Co geopend voor de scholen. Tot en met 5 december zullen honderden peuters, kleuters en kinderen van groep 3 van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen uit Uden en omgeving er een kijkje komen nemen. Samen met de vrijwilligers van de werkgroep Sinterklaashuis zijn er vier kamers gezellig ingericht. De kinderen kunnen allerlei activiteiten doen in de slaapkamer, het kantoor van Sinterklaas, de keuken en het pakjesmagazijn van de Pieten. 

Na de verbouwing van afgelopen jaar zijn de steigers gelukkig weer opgeruimd en is er flink met verf rond gespetterd. Het Sinterklaashuis heeft weer kleur. Witje de kat van Sinterklaas is ook van de partij en de vier muizen hebben zich ergens verstopt en zorgen weer voor hilariteit. Het Sinterklaashuis is op zondag 24 november en 1 december gratis toegankelijk voor kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant