Afbeelding
Foto: Ronald Strijbosch

Avondfotografie in het centrum van Uden

Algemeen 1.543 keer gelezen

UDEN | Het is al weer bijna december, de feestmaand, en centrum van Uden heeft een nieuwe sfeerverlichting! Speciaal daarom verzorgt RonaldStrijboschPhotography de komende donderdag avonden een workshop avondfotografie voor amateurfotografen.

Heb je een spiegelreflex- of systeemcamera (maakt niet uit welk merk) en krijg je maar geen mooie avondfoto's gemaakt op de automatische stand? Dan zijn deze workshops iets voor jou. De workshops zijn vooral bedoeld om van elkaar te leren en te genieten van al het moois wat het centrum van Uden tijdens de avond, in deze tijd van het jaar bieden heeft. Met wat basiskennis en praktische tips leer je tijdens een photowalk om gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden voor avondfotografie die je camera biedt.

Een workshop start met een klein uurtje uitleg over de basis en speciale technieken voor avondfotografie. Dit op een informele manier die voor iedereen begrijpbaar is en onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna volgt de photowalk door het centrum om mooie foto's te maken. De workshops zijn op donderdag 21 en 28 november en op 12 en 19 december, starten om 19.00 uur bij Café 't Stulpke aan de Markt 7 in Uden en duren tot ongeveer 21.30 uur. De kosten van de workshops zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.ronaldstrijbosch.nl onder workshops.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant