Afbeelding

Echt 'kattenkatje' Sharp zoekt huisje

Human Interest 321 keer gelezen

Het asieldier van deze week is Sharp. Sharp is een nieuwsgierig meisje van 1 jaar oud. Het is een echt kattenkatje en ze vindt het heerlijk om met haar kamergenootjes te smoezen en te spelen. Ze moet dan ook echt met of bij een ander katje geplaatst worden.

De laatste tijd oefent ze echter ook flink op haar sociale vaardigheden richting mensen. Ze trappelt en geeft kopjes aan de krabpaal om te laten merken dat ze blij is dat je er bent. Het gaat helemaal goedkomen met Sharp! Kom jij haar halen bij Hokazo?

Hokazo Nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt dringend medische pleeggezinnen voor zieke katjes. Deze zieke katjes vragen én verdienen meer zorg en aandacht dan zij hen kunnen geven. Bovendien herstellen ze in een huiselijke omgeving veel sneller dan in het hectische asiel. Als medisch pleeggezin hoef je geen gediplomeerd dierenartsassistent te zijn. Enige ervaring met katten is uiteraard wel vereist, maar daarnaast is vooral de bereidheid en mogelijkheid om de katjes de medische verzorging te geven die ze nodig hebben (dierenartsbezoeken, medicatie toedienen, dwangvoeren) belangrijk. Wil je helpen? Mail dan snel naar begeleiding@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant