Afbeelding

Rabobank verrast winnaars tekenwedstrijd Kindpark Boekel

Algemeen 1.142 keer gelezen

BOEKEL | Vier kinderen van OBS Uilenspiegel, Kindcentrum de Regenboog en Kindcentrum Octopus in Boekel werden vandaag verrast door Rabobank Uden Veghel. Zij hebben de tekenwedstrijd van de Rabobank en Kindpark Boekel gewonnen. Hun tekeningen krijgen een mooi plekje op het respectbord, dat op het schoolplein van het Kindpark komt te staan. De vier winnaars krijgen als beloning ieder 25 euro op hun eigen bankrekening gestort. 

Op woensdag 27 november wordt in het bijzijn van genodigden de buitenruimte van Kindpark Boekel geopend. De duurzame nieuwbouw en de buitenruimte van Kindpark Boekel vormen een fijne plek om te spelen, leren en ontmoeten. Om dat zo te houden, willen het Kindpark en Rabobank Uden Veghel kinderen ervan bewust maken dat er met respect met elkaar en het nieuwe schoolgebouw omgegaan moet worden. Op het schoolplein komt een respectpunt in de vorm van een bord met daarop gedrag/spelregels. Om het bord op te vrolijken heeft Rabobank Uden Veghel in samenwerking met Kindpark Boekel een tekenwedstrijd georganiseerd met als thema: 'Wat betekent respect voor jou?'. 

Onthulling respectpunt
Sinds een aantal weken hangen er tal van kleurrijke tekeningen voor het raam van het Rabobank kantoor in Boekel. Tekeningen over samen spelen, elkaar niet buitensluiten en aardig zijn voor elkaar. Aan de directeuren van de scholen de lastige taak om de winnaars te kiezen. Uiteindelijk werden de tekeningen van Floor Jansen (8 jaar), Jet Smits (11 jaar), Daan Nooijen (10 jaar) en Eef Donkers (6 jaar) gekozen als winnaars. Hun tekeningen worden verwerkt op het respectbord, dat tijdens de opening van de buitenruimte op 27 november wordt onthuld.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant