Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Vrijwilligerspenning voor Udense Petra van Oort (73)

Algemeen 1.264 keer gelezen

UDEN | Petra van Oort uit Uden mag op 2 januari een vrijwilligerspenning in ontvangst komen nemen op het gemeentehuis. De vrijwilligster werd gisteravond verrast door wethouder Maarten Prinssen.

Petra is voorgedragen door Atletiekvereniging de Keien. De atletiekvereniging heeft 700 leden en 150 vrijwilligers. Petra is een zeer waardevolle vrijwilliger binnen de vereniging. Er zijn maar weinig zaken op te noemen die niet door haar geregeld worden. Vooral binnen de horecacommissie is zij de drijvende kracht. Petra zorgt ervoor dat de atleten kunnen rekenen op uitstekende kantinefaciliteiten. Van inkoop tot bardienst, evenementen groot en klein; alles wordt door Petra tot in de puntjes geregeld. De vereniging kan altijd op haar rekenen. Omdat Petra al meer dan 35 jaar betrokken is bij de Keien, weet ze veel. Ze is voor de vereniging niet alleen een vraagbaak, maar ook een luisterend oor. Gemiddeld is ze 20 uur per week aanwezig op de club, en dat op 73-jarige leeftijd. Maar ook in figuurlijke zin. Ze heeft altijd oog en oor voor het reilen en zeilen van de organisatie én de leden.

Evenementen
Petra zet zich buiten de vereniging ook in voor grote Udense evenementen zoals de Avond Vierdaagse en Uden on ice. Het motto van de De Keien luidt 'passie, plezier en prestatie'. Iets wat Petra volgens de vereniging met hart en ziel uitdraagt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant