Logo kliknieuws.nl/uden
St. Caecilia Volkel zorgt voor de muzikale ondersteuning.
St. Caecilia Volkel zorgt voor de muzikale ondersteuning. (Foto: Jos van der Zande)

'Volkel in Harmonie' belooft een feestje te worden

  •   854 keer gelezen

VOLKEL | De spanning bij orkest, zang en dans loopt al op. Nog maar even en dan komt aan een lange voorbereiding het daadwerkelijke feest in zicht. Want dat het promsconcert 'Volkel in Harmonie' in Sporthal de Wervel op vrijdag 13 en zaterdag 14 december een feest wordt, is zeker.

Voor die twee dagen wordt namelijk de complete Volkelse sporthal omgebouwd in een waar 'pop paleis' met een groot podium met professioneel licht en geluid. Deze setting gaat zorgen dat Harmonie en Slagwerkgroep St. Caecilia Volkel achter op het podium alle ruimte heeft om te zorgen voor de muzikale begeleiding. Voor de gelegenheid is het orkest aangevuld met een combo bestaande uit Frank Huvenaars op gitaar, Fränk Zwaans op bas, Bram Hoefnagel op toetsen en Bram van der Zande op drums.

Zangers en zangeressen
Op de voorgrond zullen bekende en iets minder bekende zangers en zangeressen, die allemaal een link met Volkel hebben, laten horen wat ze in hun mars hebben tijdens de vierde editie van Volkel in Harmonie. Op het podium gaan onder andere Sarina Hermkens, Martine Dooge-Bens en Lisa van der Maazen knallen, bijgestaan door zangcoach Joyce van der Sangen, die zelf ook van zich laat horen. Maar ook oude bekenden zijn weer van de partij. Zo kun je wederom genieten van Klaas Verstegen en Jim van den Elzen. Zij waren in voorgaande edities van Volkel in Harmonie ook al te bewonderen op het podium. Drie bekende Volkelse zangers vormen een gelegenheidstrio onder de naam 'de Volkelse Toppers'. Zij gaan zorgen voor een waar feestje op het podium en in de zaal. Verder komt een wereldberoemde-in-Volkelse band een gastoptreden verzorgen. Stef van der Locht en Fenne van Dijck doen een acrobatische dans. Dit paar haalde recent nog brons voor Nederland tijdens het EK acrobatische gymnastiek in Israël.

Kaarten
De kaartverkoop is enkele weken geleden gestart. Wil je nog een kaartje kopen? Voor de zaterdagavond zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten voor vrijdagavond zijn nog wel verkrijgbaar. De kaarten zijn te koop bij de volgende verkooppunten: Warenhuis Coppens, Cafetaria 't Plein en in het Muziekhuis te Volkel. De kaarten kosten 15 euro en zijn uitsluitend tegen contante betaling verkrijgbaar bij de verkooppunten. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december zal de zaal om 19.30 uur open gaan en om 20.00 uur zal het feest losbarsten.

Meer berichten