Logo kliknieuws.nl/uden

Wordt de Udense Joeri van Dam 'Autopersonality of the year'?

  •   726 keer gelezen

UDEN | De Udense leaseautojournalist Joeri van Dam maakt kans op een award van Auto Awards, in de categorie 'Autopersonality of the year'.

De Nationale Auto Awards geeft, in samenwerking met United Consumers en Studio's Aalsmeer, de uitblinkers van de autobranche het podium dat zij verdienen. Dit kan een rij-instructeur zijn, de automonteur die een storing aan jouw auto heeft opgelost, je favoriete automerk of de autodealer waar je jouw auto hebt gekocht. Maar ook autojournalisten doen mee, waaronder Joeri, de enige leaseautojournalist van Nederland. Met zijn eigen bedrijf Leasaholic, gevestigd aan de Loopkantstraat 25, Met zijn eigen bedrijf Leasaholic, gevestigd aan de Loopkantstraat 25, informeert en helpt hij zakelijke rijders, wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen over de ontwikkelingen in de branche. Tevens is hij oprichter en zit hij in de jury van de Elektrische auto van het Jaar verkiezing. De Udenaar is genomineerd voor 'Autopersonality of the year', een award die hij kan winnen door de meeste stemmen van het publiek binnen te halen.

Joeri de titel, jij een Formule 1 ticket?
Help jij Joeri aan de titel? Stemmen op Joeri kan tot en met vrijdag 13 december via www.autoawards.nl/joeri-van-dam. Stemmers maken kans op mooie prijzen, waaronder twee Formule 1 tickets, twee keer karten, en een dag rijden in een Ferrari. De verkiezing wordt op 20 januari 2020 afgesloten met een feestelijk Award Festival in Studio's Aalsmeer. Hier worden de winnaars van de verschillende categorieën bekendgemaakt.

Meer berichten