Nulandia-trainer Marc van Delft.

4F: Totale offday voor WEC, spelers Nulandia geven 'Abraham Van Delft' mooi cadeau

Voetbal 507 keer gelezen

WEC blameerde zich vandaag door met 0-2 te verliezen van hekkensluiter HHC'09. Koploper Nulandia deed het beter en won met 2-4 van SC Elshout.

HHC'09 had de eerste tien wedstrijden allemaal verloren. De elfde wedstrijd was het wel raak. In Wijbosch won de ploeg voor het eerst: 0-2. De twee doelpunten werden netjes verdeeld over de helften. "We hebben te weinig gecreëerd vandaag. Twee verdedigingsfouten leveren een 0-2 nederlaag op. Een terechte overwinning van HHC'09", aldus trainer Stephan Hesemans.

SC Elshout - Nulandia 2-4
Nulandia-trainer Marc van Delft is vandaag 50 jaar geworden. De Kliksport-redactie feliciteerde hem en vroeg hem naar het cadeautje van de spelersgroep. "Drie punten is het mooiste cadeau wat ze me konden geven." Eenvoudig ging het niet voor de koploper. Met rust stonden de Nulanders met 0-1 voor door een goal van Juul Ruys die via de binnenkant van de paal binnen schoof. "We waren de betere ploeg, maar we speelden wel onrustig. De wind hadden we mee en ik verwachtte een zware tweede helft met de wind in ons gezicht. Dat viel echter mee en via Teun van der Donk en een eigen doelpunt kwamen we op 0-3. Ik dacht dat de wedstrijd was gespeeld. Een kwartier voor tijd werd het echter 1-3 en tien minuten voor tijd maakten ze een penalty. Mark Ruijssenaar -die bij een 1-3 stand een grote kans liet liggen- kreeg rood vanwege zijn handsbal. De tegenstander geloofde erin en ging alles of niets spelen. We kwamen echter niet meer in gevaar. Via Geert Korsten wonnen we, een lekker gevoel."