Er wordt nu nog hard gewerkt, maar vanaf komende vrijdag is Uden on ice tot en met zondag 5 januari elke dag geopend. (foto: Henk Lunenburg)
Er wordt nu nog hard gewerkt, maar vanaf komende vrijdag is Uden on ice tot en met zondag 5 januari elke dag geopend. (foto: Henk Lunenburg)

Opbouw achttiende editie Uden on ice in volle gang

Algemeen 545 keer gelezen

UDEN | De organisatie van Uden on ice is maandagmiddag gestart met de opbouw van het Udense winterevenement Uden on ice. De Udense Markt raakt al helemaal in winterse sferen en de ijsmeesters zorgen weer voor een perfecte overdekte ijsbaan.

Komende vrijdag mogen de eerste bezoekers vanaf 18.00 uur het ijs op of een ritje maken op de icetubebaan. Het openingsfeest in het horecapaviljoen vormt dan het startsein voor drie weken schaatsplezier en entertainment. De komende dagen werken tientallen vrijwilligers nog aan de opbouw van de schaatsbaan, het horecapaviljoen, de Schrobbelèrtent en de icetubebaan. Het zijn de laatste voorbereidingen op weg naar het openingsweekend. Vrijdag 13 december zorgen de band Jackfire en zanger Brian Voet vanaf 21.00 uur voor de feestelijke, muzikale en gratis toegankelijke aftrap. Na een eerste dag die in het teken staat van het schaatsen, gaat op zaterdagavond het openingsweekend verder met een gratis optreden van de Udense band Ruizzz. Zondagmiddag is het podium voor The Rocking Sixties met hun repertoire van rock-'n-roll-klassiekers. Direct na het weekend gaat het curlingtoernooi van start en overdag is de schaatsbaan gereserveerd voor het Rabobank Schoolschaatsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant